Sigge och Sam äter födelsedagstårta!

 

 

Hej alla,

 

Sigge som bok karaktär fyllde 10 år 2014. På min hemsida har jag lagt in lite bilder från festen för den som är nyfiken på hur vi hade det. 

Verklighetens Sigge blir 28 år i år!!!!

Lilla Sam blir 29!!!

Jössen! Vart tar tiden vägen? 

Sam kom in i vår familj för 24 år sen. En liten ganska tjurig och rätt busig ponny i sina bästa år. Min son och han gillade varandra från första början. Kärleken mellan Sam och mig har vuxit under åren ...

"Gubbarna" som de kallas till vardags lever nu ett liv som glada (och lite tjocka) pensionärer. De går i en stor hage där de har tillgång till stall att gå in i. Mycket tid går åt till att äta och att stå och filosofera över livet. Kul är det när Lin kommer och har morrötter med sig - även fast hon oftast ska göra något besvärligt också. Verka hovar och reda ut manar och svansar och ta bort kardborrar (i höstas). Promenader är fortfarande kul. Om någon ryttare vill prova på så går det också bra, men sam blir vist bara busigare med åren. I somras kastade han av sin ryttare två gånger. Sen ville han inte rida något mer. Men då hade de också provat på att rida som på en liten ridbana. Det tycker Sam är tråkigt! Och då säger han ifrån. Med ålderns rätt! 

 

 

14 jan 2015