Det är klart att jag måste börja med Sigge och Sam, eller Silver och Duke som de heter i den verkliga världen. Ni får ha tålamod med mig. Jag kommer att fylla på den här sidan efter hand att jag hittar bilder, orkar scanna och sen verkligen lyckas ladda upp dem till den här sidan.

De små sötnosarna börjar bli lite till åren, men det kan man inte tro när det slåss om morrötter eller spattar runt i hagen och låtsas vara rädda för spöken. 

Idag har jag bara Silver, Duke och Navigator. Deras lilla flock styr av den äldste, Duke - 26 år. Lillebror Silver har stjärnstatus och kommer tvåa med sina 25 år. Navigator har det inte så lätt alla dagar. Han var hingst tills för fem år sen och har haft lite jobbigt att anpassa sig till gubblivet. Navigator är nu 18 år och kunde vi intervjua honom är jag övertygad om att han skulle säga att livet trots allt är toppen. Han har kompisar - om än något tvära ibland och han kan njuta av livet under korkeken (fast det är äppleträd hemma hos oss).

Så, bara tre shettisar ... Jo, så är det. När det var som värst - eller som bäst, det beror på hur man ser det, hade jag tjugofem shettisar att fodra, verka och fixa med. Många av dem gick i lösdrift, det var bara de som jag använde i ridverksamheten som stod på stall, men ändå ...

Inte vet jag hur det gick till eller hur jag fixade det, men det var roligt så länge det varade. Och visst var det lite trist att sälja kompisarna när det väl blev så att jag ville satsa på att skriva på heltid, men alla fick bra hem och verkar vara uppskattade.

Ja, just, bilder var det ... Jag skriver mer om livet som Shetlandsponnyägare en annan dag.